Welkom

Mijn naam is Fatima. Ik ben geboren in Marokko, Noord Afrika. Een land met een enorme cultuur van veel dans, zang en poëzie. Op jonge leeftijd verhuisde ik met mijn familie naar Nederland. Er ging een wereld voor mij open. De verschillen in culturen betekende voor mij veel leren, begrijpen en voelen.

I’am free
My song is the song of the river
Calling for the open seas,
Wandering, wandering,

I am Life.
I have no name,
I am as the fresh breeze of the mountains.

Mijn liefde voor de dans, zang en instrumenten bespelen was er al, daarin kon ik me uiten. De dans en zang was als voeding voor mij. Ik begreep en voelde de liefde die door mijn cultuur (vooral door de vrouwen) gegeven was. Mijn nieuwsgierigheid en passie was zo groot dat ik mij meer en meer wilde verdiepen en mijn zoektocht begon. Ik heb mij verdiept in dans en de positieve invloeden die het dansen heeft op de mensen. Ik ging opleidingen volgen in de dans en werkte voor instanties en vele projecten zowel in binnenland als buitenland en gaf les in de dans –drama.

Mijn nieuwsgierigheid werd nog groter door in India de yoga te ontdekken en groot scala aan yoga tradities, retraites, opleidingen, cursussen en spirituele ontwikkelingen zijn de revue gepasseerd.

Alle bovengenoemde ervaringen van yoga en dans zijn samengebracht binnen mijn eigen studio Many Blessings. Ieder mens is in staat zichzelf te helen en in dat proces wil ik mensen graag begeleiden.

Ik verzorg verschillende lessen in yoga, dans, healings en massages. En inmiddels verzorg ik al een aantal jaren retraites in Marokko.

Many Blessings bekent leren groeien en begrijpen:

Mijn toewijding, mijn liefde, mijn vertrouwen zijn zeer groot. Mijn passie is enorm. Je danst alsof je altijd heb gedanst. Techniek, intuïtie en improvisatie komen samen. De dansvloer is de plek waar je fysiek en mentaal volledig bent.

Het is een heerlijke tijd van ruimte en rust, waarin je alles kan laten gaan. Een bevrijding van spanningen of de blijdschap van liefde, vanuit je lichaam en geest voel je je zalig en volledig je wordt ondergedompeld in het moment* Het Avontuur in je zelf is een persoonlijke avontuur ieder op zijn eigen manier, niemand kan het voor je belopen of doen. Doe het met je hart, vertrouw, voel, luister en geniet van het leven *Dat is wat ik noem het avontuur naar mijn tempel*

Fatima

Salemate 19, Doetinchem

06 40428331