I’m free
My song is the song of the river.
Calling for the open seas,
Wandering, wandering,
I am Life.
I have no name,
I am as the fresh breeze of the mountains.

Ik ben geboren in Marokko, Noord Afrika. Een land met een enorme cultuur van veel dans, zang en poëzie. Op jonge leeftijd verhuisde ik met mijn familie naar Nederland. Er ging een wereld voor mij open. De verschillen in culturen betekende voor mij veel leren, begrijpen en voelen.

Mijn toewijding, mijn liefde, mijn vertrouwen zijn zeer groot.
Mijn passie is enorm. Je danst alsof je altijd heb gedanst.
Techniek, intuïtie en improvisatie komen samen.
De dansvloer is de plek waar je fysiek en mentaal volledig bent.

Ontdek onze lessen en massage

Dans en Yoga

Combinatie Dans / Yoga

In deze afwisselende les dansen we eenvoudige ritmes waar je heerlijk op kunt bewegen.
Nadat je lekker warm gedanst bent gaan we over op een andere unieke vorm van lichaamsbeweging, yoga. Door de combinatie van dans en yoga verbeter je niet alleen je conditie, je figuur en je lichaamshouding, je voelt je ook veel beter. Dit is voor mensen die instromen een zeer geschikte lesvorm.
Ieders lichaam heeft zijn eigen bewegingsritme. Je leert deze te voelen en te herkennen in de Yoga en is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse, natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt gepulst in een op de persoon afgestemd ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golven door het hele lichaam. De pulsen kunnen gecombineerd worden met wiegende, rollende en strekkende bewegingen. De Soorten yoga technieken leer je met liefde, warmte en respect te geven.

Ik verzorg verschillende lessen in yoga, dans, healings en massages. En inmiddels verzorg ik al een aantal jaren retraites in Marokko.

Many Blessings
Salemate 19, Doetinchem
06 40428331

Copyright © 2024 Many Blessings | Designed by Bristu Studio