Kundalini Yoga, de Yoga van bewustzijn

Kundalini Yoga, zoals onderwezen door Yogi Bhajan, wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd. Deze vorm van yoga geeft je de mogelijkheid om gebruik te maken van een techniek waarbij je door middel van krachtige ademhaling, dynamische oefeningen, mantra en meditatie je innerlijke, oneindig creatieve kracht gaat ervaren. je komt tot een dieper bewustzijn en eenheid.
Onze levensenergie, de oneindige, scheppende kracht in ieder van ons aanwezig, wordt voorgesteld als een slang. Zij ligt in de vorm van Kundalini opgerold en klaar om te ontwaken onderaan onze wervelkolom. Jouw scheppende kracht, jouw ongekende potentieel is dus latent aanwezig en kan, met bewustzijn en beschermd, worden geactiveerd. 
Wat Kundalini Yoga doet? Fysiek geeft het je energie, vergroot het je doorzettingsvermogen en het maakt je soepel en flexibel. Mentaal vergroot het je concentratie en alertheid.Kundalini Yoga zuivert, zodat pijn en stress je minder kunnen raken. Ontspanning wordt een essentieel onderdeel van jezelf. Je ervaart je eigen innerlijke kracht van waaruit je bewust en met plezier in het leven staat. Je voelt je sterk en leert vertrouwen hebben. Je innerlijke schoonheid straalt uit naar buiten. 

Dinsdagavond

Aanvang 20:00

Locatie: Studio Many Blessings

Adres: Raadhuisplein 1

7031 AW Wehl

Mail voor meer info met Fatima van den Boom: info@manyblessings.nl

1 thought on “Kundalini Yoga, de Yoga van bewustzijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *