Flow Yoga

Waarom zo vroeg yoga? Vitamine c- ochtend yoga!
Het doet je goed om vroeg de wereld gedag te zeggen,heerlijk om de stilte te voelen en te horen,de stilte te ervaren en de bewegingen te voelen.Yoga past bij  die ochtend energie,rustig,genietend en je bent de rest van de dag in een heerlijke energie flow.Je voelt je een,alles wat om je heen leeft en aanwezig is het is een feest!De frisheid die de vroege ochtend heeft,de rust,de kalmte,de sereniteit,het is net alsof de wereld je draagt,en de dag fris en schoon voor je opent een warme welkom voor de rest van de dag

Waarom de ochtend yoga?De atmosfeer in de vroege ochtend om 8.00 ’s morgens heeft bijzondere kwaliteiten. Er is geen enkele zwaarte of over activiteit in de lucht, er is alleen maar het pure, frisse, zuivere van de nieuwe dag. Door in deze periode een ochtend yoga te doen kun je pure energie diep in je opnemen.

Deze pure energie heeft ook een helende werking. De ochtend yoga is voortreffelijk voor stofwisseling, de spijsvertering, de ademhaling, de lymfestroom, de bloedsomloop, de gewrichten en de opgerichte balans in de wervelkolom. Tijdens de yoga wordt de spierspanning in balans gebracht. De stijve spieren worden soepeler en wat slap is wordt wakker. De lichaamshouding wordt verbeterd, het bekken wordt soepeler en de borst richt zich op. De algehele energiedoorstroming wordt op volmaakte wijze geactiveerd! Dit maakt dus ook waardoor je de rest van de dag in een energieflow zit.

De ochtendyoga kan je heilzamer maken door bewust in en uit te ademen en op iedere inademing te bedenken dat je zuivere pure energie in ademt en dat je op de uitademing alles afvoert dat je wilt loslaten.
Het helpt bij depressiviteit, slapeloosheid, rugklachten, overgewicht of problemen met de ademhaling,ongemakken, of als je vitamine c- nodig hebt ,geeft je helderheid voor de dag wat gaat komen in je werk enz..

Dus ook voor mensen die voor dat ze gaan werken is dit een goed begin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *